VV.I.P Yang Paling Hebat!~

I do not know how to properly say R | AkuSiPelatR

That's my life, which always received ridicule from people because I can not say the letter R. I constantly strive to say the letter R, but failed. I am now very grateful to him for successfullyface this life, even with its shortcomings.

Friends who shared the same fate with me, do not give up, why each is created must be something good comes from it.

Aku Si Pelat R
With the letter R me forward.

Aku Enggak Bisa Sebut R!!~ -Versi Bahasa Indonesia | AkusipelatR

Salam Perkenalan Buat Sahabat Seberang Indonesia!!
Kabare ye..

Aku pingin ucapi selamat datang ke laman blog guei!!
Asyik bagat!

Aku tak reti kok bahasa indonesia, selalu tengok sinetron di kaca tv.

Salam Warga Indonesia, Saya Di Malaysia kepingin ke sana..

R

Someting R...

Kenapa AKU?

Aku ari ni mood kurang baik... mungkin terlalu penat...

Lisa Surihani Sembang Youtube | AkuSiPelatR

Hai kawan2.. aku ari ni nak post tentang artist pelat yang terkenal n Cantik. Hehehe.


Pelat pun jadi penyanyi | AkuSiPelatR

Salam.. hai kawan2.. aku terbaca satu artikel pasal artist pelat sh ni.. ni artikel aku copy n paste untuk rekod blog pelat R aku, Thanks http://edtv-zahidizakariya.blogspot.com. :)

Comment aku, aku nak ucap tahniah kat penyanyi ni walaupun dia pelat ke ape.. dia tetap berusaha!! aku tabik!!


Pelat pun jadi penyanyi..


Hai, kenal Adzrin Azhar tak? ED nak cerita pasal dia hari ini. ED baru dengar lagu dia "Pujaan Malaya" semalam kat Hot fm. Bila dengar lagunya, ED terkejut dengar dia sebut S dalam lagunya. Bunyinya jadi "Sh".. Untuk bagi anda faham, dia sebut gelisah dalam lagunya "gelishah".. Haa.. tu yang ED maksudkan. ED bukan nak kutuk dia tapi nak bagi tahu pasal orang pelat pun boleh menjadi penyanyi. Di zaman sekarang, di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. 

ED baca cerita pasal dia, lagu dia mendapat tempat di hati pendengar walaupun dia pelat S. Pengajaran hari ini, kita jangan patah semangat dengan kekurangan diri. Ini kerana sudah menjadi lumrah hidup manusia, ada kelebihan dan ada kekurangan. Jom dengar dan lihat video klip dia "Pujaan Malaya"... Dengar betul2 ye..



Apa itu Huruf R? | AkuSiPelatR

R

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Untuk kegunaan lain, sila lihat: R (nyahkekaburan).
Pengertian r dalam Wiktionarybahasa Melayu, sebuah kamus bebas.





Selamat Datang Ke Blog Aku!!~

Hai kawan2 semua.. sebelum tu aku nak mintak maaf jika aku ada wat salah kat korang... Ape pun aku nak ucap terima kasih pada sesiapa yang teRlibat dalam blog ini. aku sayang korang semua, terutama, myFamili N My Special PeRson Eka :),  Aku sayang sangat koRang sume!! ~~

Kepada kengkawan yang senasib dengan aku, jom kita share story dengan aku, aku pun nak tahu ape story korang!! ... Jom Join Aku ye.. TQ.

♥MrPetak.Com♥

Mesti Baca R