VV.I.P Yang Paling Hebat!~

Aku di Rantau Orang (-L-)

Semalam 26-3-2012 (Ahad) aku balik ke kg, aku naik bas dari hari jumaat malam, hari tu ari yang paling tak cukup masa.. dengan kerja opis abis kul 8.30pm.. aku terus gerak g umah kemas barang2.. pastu kebetulan ayed kol n tolong aku antar  g TBS. Nasib baik ader ayed.. fuh.. tak payah pikir pasal kereta...

Mase tu gak aku ade masalah dengan my mama.. aduhai... dengan aku nak balik kg kelam kabut dengan aku dah kering nak call... dengan mesejnya... hanphone buat hal... aduhaiii.. dugaan...

Aku sampai kg tepat jam 1.30am , aku dapat bas tak berapa baik la.. bas buruk.. nasib bawak laju.... gerak kul 10.30pm...

Aku tunggu wana n ira yang 'lambat' nak tahu dpat sms aku.. aduhh.. tunggu lagi 1 jam... kul 2.30 baru sampai.. aku sampai kg pukul 3.20am...

Mase tu semua dah tidur.. mata aku ni pulak tak dapat tido.. mak kebetulan si kembar menangis... mak terperanjat aku ader depan laptop daus... hehehe....


Aku berborak la sampai pagi dengan mak n kakak n other... macm2 la borak...

Aku terlelap sebb esok pagi nak g rewang kat rumah Bibik, ....

Okla .. aku nak sambung buat kerja....

RHB Debit Transfer Celaka Punya Insurans Setan!!~

Arghhh betapa marahnya hati ni !! mcm nak buat rusuhan 3.0 je..

Akaun aku ditolak RM208 pada 10-3-2012 dari mane ntah "Debit Transfer'!!!..
aku marah giler.. kalau ye pun ade insuran mane semua document semua??... arghhh

PERINGATAN!!!
JANGAN TERPEDAYA DENGAN ISURAN MELALUI TELEFON!!!! MERANA NANTI!!

BANGSAT RHB INSURAN!!!!!!!!!!!!!



Lagi x puas hati >>>  RHB yg mangkuk ayun - Aduan & Pendapat - CARI Malay Forums

♥MrPetak.Com♥

Mesti Baca R