VV.I.P Yang Paling Hebat!~

RHB Debit Transfer Celaka Punya Insurans Setan!!~

Arghhh betapa marahnya hati ni !! mcm nak buat rusuhan 3.0 je..

Akaun aku ditolak RM208 pada 10-3-2012 dari mane ntah "Debit Transfer'!!!..
aku marah giler.. kalau ye pun ade insuran mane semua document semua??... arghhh

PERINGATAN!!!
JANGAN TERPEDAYA DENGAN ISURAN MELALUI TELEFON!!!! MERANA NANTI!!

BANGSAT RHB INSURAN!!!!!!!!!!!!!



Lagi x puas hati >>>  RHB yg mangkuk ayun - Aduan & Pendapat - CARI Malay Forums

3 comments:

  1. wei...ak pun ade RHB call srih amik insurance , sebulan 50++ offer, klu x offer dlm 250++, mula2 ak mmng malas nk layan, tpi benefit dia oklah aku rase, cover kete rosak/break down, theft..dll..x ingt, tpi sampai skrg x nmpak pun cover note ins..aku bengang gak, wet debit tiap2 bulan, ak ingat nk terminate, tpi klu call free toll..BZ jee..fedup..last2..redha jelah wet kena tolak 50 hinggit..bnyk gak tu, klu time sengkek..huhu..

    ReplyDelete
  2. Tue la pasallllll...... aku dah la nak gune duit tue... tolak pakej bape bulan ntahhhh..... bengang tol la.. ak dah la tak de mase nak g bank ni.. insuran ni mmg S**L ar...

    ReplyDelete

♥MrPetak.Com♥

Mesti Baca R