VV.I.P Yang Paling Hebat!~

Ya Allah.. Resah nye hati aku ni.. mcam nak meletup!!

Ya Allah... aku dalam keresahan .. dengan masalah mak... Ya Allah.. berikan la aku jalan penyelesaian.. jalan yang aku faham.. yang yang di redhai... 

Ar.. dengan masalah ira..

Boleh kah aku bertahan....

Errrrmm... nak pecah dada aku memikirkan jalan......................

AKU TAK TENANG.........................

Aku pergi Shopping kat Sogo - Part 2

Ni aku sambung balik kisah aku bershopping kat sogo.. ade la sale kat sini .. 70% mcm tue.. so beli la aku baju belang2 hehe.. My love beli kasut.. so try cari beg x de yang berkenan.. ade tu ade harga dia pulak yg mahal..  huh!!

Aku ngan My Love lepak minum kat Lazzaa cafe.. sementara kaki tgh sakit mengganas.. haha.. 

Kepala dah pening..

ermm

DEMAM!!

Otak aku merawang2 di awangan... memikirkan SMS yang datang--- 

Aku Shopping with My Love Part 1

2-12-2012 ( Ahad)

Cuaca agak baik hari ni sebb masa bergerak beli cari baju farewell masih tak hujan. tapi bila kat Sogo hujan lebat giler :).. tp dah kat dlam Sogo tak pe la.. hehe

Aku belikan baju warna pink yang cantik sangat hehe.. dengan tudung ..

Tp.. masa tengah tengok2 baju boleh pulak bunyi HP yang sangat sakit hati ~..

Erm.. x de mood ...

♥MrPetak.Com♥

Mesti Baca R