VV.I.P Yang Paling Hebat!~

Aku Pelat Lagu Terbaik!!~

Hari Merisik Bakal Tiba

Setelah aku menunggu 2 tahun ni.. akhirnya keluarga my love setuju untuk menerima aku.. aku akan merisik bakal tunang ku pada 11 Februari 2013 (hari Isnin) iaitu pada hari raya cina kedua.

Aku tahu sejak kebelakangan ni ada sahaja yang tak kena dengan hubungan ni.. biasa la.. gaduh2 sayang tu.. kalau cemburu tandanya sayang kn!!.. huhu..

Ape pun aku bukannya sengaja.. aku tak akan sia-siakan My Love aku.. Ak akan jaga.. walaupun ak sekarang susah.. aku akan tetap rajin. Walau pun dia ckp duit tak penting, tetapi sebagai lelaki aku rase penting untuk aku hidup bahagia tanpa masalah yang besar. 

Ape pun harap semua berjalan dengan lancar.

Amin !!~~

Berita gembira!!! M E R I S I K !!

yeahhh Yahioooo...

tak dpat aku nak gambarkan perasaan happy aku sekarang.. setelah sekian lama menunggu dengan sabar..

Bakal ayah mertua ku bagi lampu hijau      untuk aku merisik!! huhu .. seronoknyer...

Terkejut aku semalam pagi My love bagi tahu aku tentang berita ni.. terus nervous aku.. sebb selalu jawapannyer akan       .. 

Yeahhhh

Aku akan merisik pada hari raya cina nanti!!

Ya Allah.. Permudahkan lahh jalan ku ini ... AMIN...

♥MrPetak.Com♥

Mesti Baca R