VV.I.P Yang Paling Hebat!~

Alhamdulillah .. Aku bersyukur...

Alhamdulillah ..

Aku bersyukur sebab perjalanan aku nak buat bisness berjalan lancar.. ramai yang tempah walaupun kadang2 tak sempat nak buat.. aku kene bahagikan masa n rekod setiap tempahan dengan betul bg tak memeningkan kepala aku ni..

Ini semua sebb aku bakal bertunang tak lama lagi.. nak beli cincin .. hantanran.. majlis.. pelamin.. semua kene pikir.. harap semuanya ok.. Amin...

Jumpe HouseMate Lame

haha.. eh nape aku gelak.. haha.. giler..
aku kat opis sekarang.. walaupun bz aku nak gak meaip kat blog aku ni.. saje nak luah kan sikit benda.. tak penting pun tapi saje nak rekod memory.. haha giler ar..

ni hah aku nak citer semalam 28 feb 2013 , malam la dalam kul 10 mcm tu aku turun la bawah nak beli toupap untuk gf aku.. aku tak ambik ira hari ni sebb dia kuar ngn member dia g mane ntah.. hmm...
nak dijadikan cerita mase aku turun lif tue ade la mamat masuk berkain pelekat n bawak sampah yang banyak dengan botol air. aku mcm kenal sebb dia dah botak so aku tak sure sgt.. last2 aku tegur gak dia.. hahah terkejut dia..

Dia tu Azhar la.. dulu sebelum dia kawin pernah duduk ngan aku.. sekarang dia dah berumah tangga.. aku ade la borak2 pasal kehidupan masing2 (ayat poyo) hehe..

aku bercerita ni sebb mcam ni orang bila dah berkahwin.. banyak tanggungjawab yang kena pikul ..


aku bila la... 

hmmm...

♥MrPetak.Com♥

Mesti Baca R